Ambassadeur Tuinfort start crowdfunding voor droom

Rotterdamse Sporticonen staat drie dagen voor een grote uitdaging. Vijftien matten, drie sessies en 750 judomeisjes in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Van dicht bij huis, zoals het Rotterdamse Kimaita en SV Hagendoorn. Tot ver weg zoals Judo Venray, Judovereniging Bakker uit Groningen en Judo Goes. Tot meisjes uit het buitenland. Alles in het teken van de vierde editie van de Deborah Gravenstijn Classic.

Het wordt een groot spektakel in een nieuwe en grotere sport hal in de Rotterdamse wijk Schiebroek, met niet twee maar drie sessies. Op niet tien maar vijftien matten om elke deelnemer zo veel mogelijk te laten judoën. In de clinic en in de wedstrijden in poulevorm. Daar staan veel mensen voor klaar, met Olympisch zilver en brons-winnares Deborah Gravenstijn voorop.

Rotterdamse Sporticonen krijgt vanuit clubs de vraag of mensen zaterdag wellicht kunnen helpen bij het geven van de clinic of als scheidsrechter op de mat. Zo veel enthousiasme voor de leukste, gratis, grootste en meest roze judodag van ons land houden we bij Rotterdamse Sporticonen nooit tegen. Ook een rol op de vierde Deborah Gravenstijn Classic? Dan graag een mail naar evenementen@rotterdamsesporticonen.nl Joyce Dijkshoorn zal dan direct antwoorden.