Ook tweede meisjespoule CMMC bijna vol

Ook de tweede meisjespoule voor de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup is bijna vol. Door Hogeschool-stagiaire Anthara Bik, de stuwende kracht achter het initiatief om een aparte poule voor meisjes te maken op het grootste onder 9 jaar toernooi van ons land, is de belangstelling veel groter dan verwacht.

Door de aanmelding van de teams van DWO en SSS heeft de tweede speciale poule voor meisjes nog maar drie teams nodig om compleet te worden. Met aanmelding van de clubs uit Zoetermeer en Klaaswaal is het totaal aantal teams voor het levende eerbetoon aan de Feyenoorder van de Eeuw op bijna honderd gekomen. Daarmee wordt een nieuw record gevestigd na de 96 teams die in 2019 op sportpark Olympia in Rotterdam deelnamen.

De Coen Moulijn Memorial Cup is een van de negentien gratis evenementen van Rotterdamse Sporticonen, bedoeld voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. De stichting met ANBI-status zet zich op deze evenementen en in het clinictraject daar aan voorafgaande speciaal in voor Rotterdamse kinderen met een geestelijke, lichamelijke, visuele of sociale beperking in het zogenaamde Sociaal Pact waarin wordt samengewerkt met Rotterdamse basisscholen.

De tiende Coen Moulijn Memorial Cup voor -9 teams wordt op zaterdag 6 juni gespeeld op het nieuwe complex van de amateurs van Feyenoord en de velden van FC IJsselmonde en Overmaas.