Overleg met politie over Robert Doornbos GP

Rotterdamse Sporticonen heeft aan de Boezembocht in Rotterdam een eerste overleg gevoerd met de afdeling evenementen van de politie Rotterdam. Onderwerp van de bijeenkomst in het gebouw pal naast de A20 was de Sophia Grand Prix op zondag 13 oktober.

Nu Rotterdamse Sporticonen in acht dagen tijd de Jan Boskamp Cup, Kevin Strootman Cup, Bep van Klaveren Memorial en Fatima Moreira de Melo Cup tot een feestje heeft gemaakt is het vizier van het Rotterdamse Goede Doel volledig gericht op de Robert Doornbos Grand Prix in Ahoy tijdens de autobeurs 100% Auto Live.

Rotterdamse Sporticonen heeft in beurorganisator 402 Automotive een partner gevonden die de productie en kosten van het bouwen van het circuit in Ahoy voor haar rekening neemt. De stichting met ANBI status richt zich daardoor op haar voornaamste doel, kinderen met een geestelijk, lichamelijke of sociale beperking de kans bieden om aan het evenement deel te nemen.

Samen met de stichting Vrienden van…en het Sophia Kinderziekenhuis zullen 150 patiëntjes van het ziekenhuis naar de Robert Doornbos Grand Prix in honderd auto’s worden gereden. Daar mogen ze deelnemen aan de grootste trapautorace van ons land en krijgen een meet en greet met Robert Doornbos. Daarom een eerste overleg met de Rotterdamse politie over route en veiligheid.