Seve steunt via billboards in Rotterdam

Golfcenter Seve toont zich van haar beste en meest maatschappelijke kant. Sinds deze week zijn er door heel Rotterdam billboards langs de weg te zien in opdracht van de partner van Rotterdamse Sporticonen. ‘Samen Sterk’, is de boodschap van Seve, verwijzend naar de wereldwijde coronacrisis.

Het kabinet maakte eerder deze week bekend dat de coronamaatregelen tot en met 28 april worden verlengd. Daardoor is ook het golfcentrum aan de Kleiweg naast het Sint Franciscus Gasthuis noodgedwongen gesloten. “Dit kwam voor velen hard aan, maar het is volkomen begrijpelijk. Gezondheid gaat altijd voor,” zegt manager Marco Kestens van Seve.

“Wij geven de moed niet op. Zorg voor elkaar. Een berichtje, telefoontje, even zwaaien bij het raam van de buren, of glimlachen naar iemand in de supermarkt. Het kan al zoveel doen.” Seve hoopt iedereen volgens Kestens snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. Dat geldt ook voor alle deelnemers aan de vierde Joost Luiten Classic die voor zaterdag 26 september op de kalender staat.

Het levende eerbetoon aan de tweevoudig winnaar van de KLM Open is voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar.

Met en zonder GVB, lidmaatschap van een golfbaan of zelfs ervaring. Gratis aanmelden voor de leukste golfdag bij Seve: www.joostluitenclassic.nl