Sterren van Morgen wint Kevin Strootman Cup

Sterren van Morgen heeft de derde editie van de Kevin Strootman Cup gewonnen. Op het complex van de amateurs van Sparta zegevierde de stichting uit Breda in de finale over -11 jeugd van Rapiditas/GVAV. De deelnemer die de meeste kilometers naar Rotterdam had afgelegd, boog pas na zes strafschoppen voor de stichting uit Breda.

In de strijd om de derde en vierde plaats won Alexandria’66 in een Rotterdams onderonsje met XerxesDZB. Aan de derde editie van het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de middenvelder van Olympiqe Marseille deden vijftig teams mee. Het evenement was vooral; mogelijk door het enthousiasme van de deelnemers en hun trainers en ouders. Maar ook door alle scheidsrechters die door Sparta vanuit de -19 jeugd werden geleverd. En natuurlijk de vaste waarden, de opbouwploeg van STOED en de studenten en stagiaires van Hogeschool Rotterdam.

Sterren van Morgen mag als opvolger van Balcontrole als winnaar van de editie in 2018 de Kevcin Strootman Cup een jaar lang in de prijzenkast in Breda houden en in 2020 op de vierde editie verdedigen.,