SV Oosterheem ook naar Jan Boskamp Cup

SV Oosterheem heeft zich na de tiende Coen Moulijn Memorial Cup op 6 juni ook aangemeld voor de vierde editie van de Jan Boskamp Cup. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de meest neutrale voetbalanalist met een lichte voorkeur voor Feyenoord staat voor zaterdag 5 september op de kalender van de stichting met ANBI-status.
 
De vereniging uit Zoetermeer, uitkomend in de kleuren van het nationale elftal Argentinië, komt op de lijst met deelnemers aan het -7 toernooi met de naam van de ex-speler van Feyenoord achter het organiserende HOV/DJSCR, het Ouderkerkse Spirit, Bleiswijkse Soccer Boys en Rotterdamse Besiktas. Titelverdediger Katwijk, opvolger van tweevoudig winnaar VOC, brengt in september de Cup met de grote oren terug naar het complex aan de rand van het Kralingse Bos, waar Jan Boskamp zijn loopbaan als prof begon.
 
De vierde Jan Boskamp Cup wordt gespeeld in het eerste weekeinde na het einde van de zomervakantie en wordt een dag later in de kalender van Rotterdamse Sporticonen gevolgd door de vierde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup op het complex van HC Rotterdam. En acht dagen later gevolgd door de vierde editie van de Kevin Strootman Cup voor -11 teams bij de amateurs van Sparta.
 
Gratis aanmelden voor de Jan Boskamp Cup kan via de website van het -7 toernooi: www.janboskampcup.nl