Joka Sport verlengt samenwerking

Rotterdamse Sporticonen heeft de samenwerking met Joka Sport verlengd. Het in Barendrecht gevestigde bedrijf zal in het kader van de samenwerking wederom zorgen voor de ring op de 26-ste Bep van Klaveren Memorial op zaterdag 14 september in de Maassilo in Rotterdam.

Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen is voor de eerste maal sinds het overlijden van de Olympisch kampioen van Amsterdam 1928 een juniorenevenement. Daardoor past het jeugdboksen beter in het profiel van Rotterdamse Sporticonen, een Goed Doel, dat in totaal achttien gratis evenementen voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar organiseert.

Tijdens de Bep van Klaveren Memorial zal door Boxing’82 clinic worden verzorgd voor kinderen die kennis willen maken met boksen. Antoine Schutte van sportschool No Limits zal speciaal voor kinderen met een beperking een clinic organiseren en het sluitstuk van de dag is de interland tussen de jeugdteams van Nederland en Duitsland. Dat evenement is gratis te bezoeken.