Kleinzoon Veerman op CMMC

Rotterdamse Sporticonen komt langzaam maar zeker in de fase dat de kleinkinderen van Iconen, Experts en Helden gaan deelnemen aan de evenementen van het Goede Doel. Een goed voorbeeld is Maximilan de jongh, kleinzoon van Aad Veerman en het neefje van Louise Lenten-Veerman.
 
Beide voormalige (mede-)organisatoren van de Bep van Klaveren Memorial werden bij de oprichting van Rotterdamse Sporticonen opgenomen in het Comité van Helden. Dit vanwege hun verdiensten voor de bokssport in Rotterdam en het levend houden van de lOlympisch kampioen van Amsterdam 1928.
 
Op 6 juni 2020 kan de 80-jarige Veerman voor het eerst een kleinkind bewonderen op een evenement van Rotterdamse Sporticonen. Zijn achtjarige kleinzoon Maximilian de Jongh gaat dan met DHL debuteren op de Coen Moulijn Memorial Cup. De Delftse club was nog nooit eerder actief bij Rotterdamse Sporticonen. Maar de vader van Maximilian de Jongh, bracht daar verandering in.
 
Guido de Jongh is de trainer van het elftal van zijn zoon en schreef DHL in via www.coenmoulijnmemorialcup.nl voor de tiende Coen Moulijn Memorial Cup. Daardoor is de grens van veertig tea,s reeds gepasseerd.
 
Het grootste -9 toernooi van ons land wordt volgend jaar vanwege het kroonjaar gehouden bij Sportclub Feyenoord. De verwachting is dat er meer dan honderd teams in de schaduw van de Kuip in actief komen op het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de Feyenoorder van de Eeuw. Dit jaar stond de teller pas stil bij het recordaantal van 96 -9 jaar teams