Vrijwilligers Rotterdam Racing weer actief

De voormalige vrijwilligers van Monaco aan de Maas en later Rotterdam Racing zijn zaterdag 12 en zondag 13 oktober weer vertegenwoordigd op de tweede Robert Doornbos Grand Prix in Ahoy.
 
De groep van coördinator Rene Brabers (foto)heeft een groot hart voor de autosport en wil graag haar steentje bijdragen aan het goede doel van de beurs 100% Auto Live, Rotterdamse Sporticonen.
 
Beurorganisator 402Automotive en sponsor Porsche stellen Rotterdamse Sporticonen in staat om de grootste trapautorace van ons land te organiseren voor kinderen met een geestelijke, lichamelijk, visuele of sociale beperking. Er komen daardoor zondag bijna 400 kansarme kinderen met de bus naar Ahoy voor wie het anders niet mogelijk zou zijn om het evenement met de naam van de eerste Rotterdammer in de Formule 1 bij te wonen.
 
150 patiënten van het Sophia worden zondag bijvoorbeeld met 100 speciale auto’s van het kinderziekenhuis naar Ahoy gereden om de Robert Doornbos Grand Prix bij te wonen. Daarnaast komen kinderen de vijf scholen uit het Sociaal Pact van Rotterdamse Sporticonen, Thuis op Straat, Mytylschool De Brug, Visioschool en Jarige Job naar het evenement tijdens de beurs 100% Auto Live.
 
Kinderen die zich via de website voor de Robert Doornbos Grand Prix hebben aangemeld krijgen vandaag of uiterlijk morgen bericht per mail. Zij krijgen samen met een ouder toegang tot Ahoy voor deelname aan de trapautorace. Aanmelden via de website is helaas niet meer mogelijk wegens de grote belangstelling voor het evenement.