Aanvangstijden per geboortejaar bekend

Rotterdamse Sporticonen gaat deze week de termijn voor aanmelding voor de Deborah Gravenstijn Classic sluiten. Het levende eerbetoon van de stichting aan de winnares van Olympisch zilver en brons komt in de buurt van 700 meisjes. Dat zijn er tweehonderd meer dan in 2019, een reden waarom de WION-hal in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam is ingeruimd voor de grote Wilgenring in Rotterdam.

Inmiddels heeft elk deelnemer aangemeld tot en met 14 januari een mail gekregen om hun gewicht, band en slip door te geven. Op basis van die leeftijd, compleet met geboortejaar worden de meisjes voor zaterdag 1 februari per mat ingedeeld.

Sessie 1                               Start 09.30 uur                                 Meisjes geboren in 2015, 2014 en 2013

Plus meisjes Rotterdamse basisscholen (foto)

Sessie 2                               Start 12.00 uur                                 Meisjes geboren 2012, 2011 en 2010  (volgeboekt)

Sessie 3                               Start 15.00 uur                                 Meisjes geboren 2009, 2008 en 2007

Aanmelden bij binnenkomst

Bij aanmelding in squashbaan drie van sporthal de Wilgenring, krijgt elk meisje gratis roze band van Matsuru en bon voor een gratis roze suikerspin uitgereikt. Elke deelnemer krijgt bovendien een matnummer. Op deze mat worden zowel haar clinic als wedstrijd gehouden.

Voorstellen judoclubs

Alle deelnemers komen met hun eigen judoclub door de roze ballonnenboog bij de presentatie. De coach haalt het naambord op. Geen clubgenoten, dan het bordje samen met een ouder ophalen.

Matnummer

Na de warming-up met studenten van Albeda krijgt iedere deelnemer het verzoek om naar de mat te gaan met het nummer dat ze bij aanmelding hebben gekregen.

Coaches

Coaches mogen beneden in de hal maar op de tribune en niet aan de mat. Winnen en verliezen horen bij sport, maar Rotterdamse Sporticonen staat vooral voor beleven, stimuleren en genieten. Het toernooi moet daarom voor iedereen leuk zijn. Niet door het winnen, maar zeker ook door het meemaken. Actief coachen is daardoor niet toegestaan. Begeleiden en ondersteunen zeker wel. Coaches krijgen bij aanmelding een coachpas voor toegang tot de zaal.

Ouders

Voor ouders is er boven voldoende plaats om het evenement mee te maken. Aanmoedigen en zwaaien mag altijd.

AVG

Met de aanmelding is uw kind akkoord gegaan met de voorwaarden van Rotterdamse Sporticonen voor publicatie van foto’s en het filmen voor de samenvatting via www.rur.nl  die reportage is op maandag te zien via www.deborahgravenstijnclassic.nl en ook via  www.facebook.com/deborahgravenstijnclassic  Op deze pagina staan op zaterdag 1 februari ook direct alle foto’s van teams en deelnemers.