Afscheid stagiaires Hogeschool Rotterdam

Rotterdamse Sporticonen heeft tijdens de vierde Deborah Gravenstijn Classic in sporthal De Wilgenring in Rotterdam afscheid genomen van haar stagiaires van de studierichting Sportmarketing en Management. Waren dat in 2019 Tahnee Luns en Wouter Beukers, dit jaar ging de bloemen naar Job van Oirschot en Anthara Bik.

Beiden derdejaars studenten liepen bij Rotterdamse Sporticonen een half jaar stage en toetsten in die zes maanden de kennis opgedaan in de schoolbanken aan de praktijk. Dat die soms heel anders blijkt te zijn dan in de lessen wordt verteld en de boeken wordt beschreven, werd de stagiaires op de evenmeneten wel duidelijk. Klagende ouders, lange uren, flexibiliteit, maar bovenal heel veel blije enthousiaste kinderen, het kwam allemaal aan bod tijdens de stage.

The voice van Rotterdamse Sporticonen, Norbert van Oosterhout, sprak terecht de mooie woorden dat de bloemen voor de twee stagiaires model stond voor alle mensen die zich vaak zichtbaar en onzichtbaar inzetten voor de deelnemers aan de evenementen van de stichting met ANBI-status: de werkploeg van STOED, de studenten van Albeda, Hogeschool en Melanchthon.

Plus andere mensen die zich in het groene tenue van Rotterdamse Sporticonen geheel belangeloos inzetten voor het plezier van anderen.