Al 250 meisjes voor 2020

De tellerstand van de vierde editie van de Deborah Gravenstijn Classic is de 250 meisjes gepasseerd. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen staat voor zaterdag 1 februari 2020 op de kalender. Het is in het nieuwe jaar wederom het tweede evenement van het Goede Doel na de Leontien van Moorsel Ride.

De locatie van de vierde Deborah Gravenstijn Classic is nog niet bekend. Rotterdamse Sporticonen is samen met het Sportbedrijf Rotterdam hard bezig om in Rotterdam een geschikte hal te vinden waar duizend meisjes in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar kunnen deelnemen aan het grootste meisjes judotoernooi van ons land.

De laatste aanmeldingen op de lijst met deelnemers aan de gratis, leukste en meest roze judodag van ons land komen van vijf meisjes van Erik Verlaan Sport, waaronder de zusjes Jente en Famke Bosma. Andere judoka’s komen van Judo Goes, Budo Ryu uit Rotterdam JC Hercules uit Utrecht, Gouweleeuw uit Delft en Yotosama uit Zoetermeer.

Opvallende naam in de lijst met deelnemers is die van TOS. Thuis op Straat deed eerder ook al mee met een team aan de Robert Eenhoorn Classic en Fatima Moreira de Melo Cup. De organisatie van directeur Peter Steenbergen schreef vijf meisjes in voor de clinic van de vierde Deborah Gravenstijn Classic.