AmbulanceWens maakt bezoek Aad van Teijlingen mogelijk

Het leven geeft dagen met een lach en soms met een traan. Rotterdamse Sporticonen kreeg deze week het verlies te incasseren van Sonja Lagendijk. Het lid van het Expert-panel overleed afgelopen woensdag na een kort ziekbed.
 
Maar de stichting met ANBI-status maakt gelukkig ook mooie dingen mee. Zo mochten Aad Veerman en Aad van Teylingen, beiden lid van het Comité van Helden van Rotterdamse Sporticonen, na de weken zonder bezoek het verzorgingstehuis van Aafje in Kralingen en Crooswijk voor bezoek even verlaten. Veerman bezocht deze week samen met dochter Louise Lenten in de rolstoel café de Klapdeur op de Vlietlaan. Voor oprichter van de Bep van Klaveren Memorial heeft deze locatie historische zakelijke waarde en kwam hij er altijd met zijn grote idool, de Olympisch kampioen van Amsterdam 1928. Veerman vierde zijn tachtigste verjaardag nog in het etablissement.
 
Voor Aad van Teijlingen kwam voor een bezoek aan zijn dochter Joan en haar (voormalig dressuur) paard Shogun zelfs de stichting Ambulance Wens in actie. Zij vervoerden de oud-voorzitter en 30-jarige hoofdsponsor van tafeltennisvereniging Feyenoord/Van Teijlingen per ambulance naar zijn dochter en de manege. Naast tafeltennis was paarden de tweede grote liefde van de voormalige aannemer.
 
Van Teylingen lijdt aan een vorm van Alzheimer, maar de dag die mogelijk werd gemaakt door het fantastische werk van de stichting AmbulanceWens haalde volgens dochter Joan van Teijlingen weer het beste hem boven. Zo hadden beide mannen, die veel hebben betekend voor de Rotterdamse Sportwereld, en hun familie een bijzondere week.