AS’80 met drie teams naar Jan Boskamp Cup

Het deelnemersveld van de Jan Boskamp Cup is weer drie teams groter. AS’80 uit Almere komt op zaterdag 5 september met maar liefst twintig spelers en speelsters onder zeven jaar naar HOV/DJSCR voor het levende eerbetoon aan de oud-speler van HOV, Feyenoord en het Nederlands elftal.

Jan Boskamp groeide op in de Rotterdamse wijk Oude Noorden en koos voor HOV om te beginnen met voetbal. Geroemd om zijn harde schot werd de middenvelder ontdekt door Feyenoord waar hij deel werd van de roemruchte lichting uit de jaren zeventig. Boskamp woonde vlak in de buurt van spelers als Coen Moulijn en Wim Jansen die ook in het Oude Noorden opgroeiden.

AS’80 brengt voor de vierde editie van de Jan Boskamp Cup nu even veel teams aan de start als het organiserende HOV/DJSCR. Deelname aan de toernooien van Rotterdamse Sporticonen is altijd gratis. Ze beginnen altijd met een vlaggenparade en eindigen voor elk team met een medailleceremonie. Het aantal deelnemers aan de Jan Boskamp Cup is door AS’80 over de drempel van twintig teams en op weg naar een nieuw record.

Gratis aanmelden via www.janboskampcup.nl