Debuut HBSS op Nieuw Vreelust

De -11 van HBSS gaat haar debuut maken op de toernooien van Rotterdamse Sporticonen. De oranje-zwarten, spelend in Klupp Sportswear, schreven zich in voor de derde Kevin Strootman Cup. De club uit Schiedam is daarmee nummer 51 op de lijst met deelnemers aan het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de middenvelder van Olympique Marseille.

De Kevin Strootman Cup kan maximaal 54 teams plaatsen in een schema van zes poules van negen teams. Op zondag 8 september, een dag na de Jan Boskamp Cup, speelt iedere deelnemer daardoor minstens acht wedstrijden op het complex van de amateurs van Sparta aan de Bok de Korverweg in Rotterdam. De eerste editie van het toernooi voor -11 jaar jeugd, een van de vijf voetbaltoernooien onderdeel van de kalender met daarop achttien gratis evenementen voor jeugd van vier tot en met twaalf jaar, werd gewonnen door Zwaluwen 1911.

De club uit Utrecht werd in 2018 opgevolgd door het Amsterdamse Balcontrole. Titan/NWVV uit Drenthe en het Groningse GVAV maken zondag 8 september de meeste kilometers naar het toernooi met de naam van de middenvelder van Oranje en Olympique Marseille.