Rondje Dutch voor winnares JLC 2018

Je hebt bestuursleden en bestuursleden. Bestuursleden die besturen en bestuursleden die veel meer doen dan besturen. En dan zijn er nog de bestuursleden, plus zoals Pim Blokland. Eigenlijk een man zoals Jaap Stam in de Kuip zo wensen. Multifunctioneel, fit, groot hart voor de club, loyaal en multi-inzetbaar. Gelukkig voor Rotterdamse Sporticonen staat Blokland bij de stichting met ANBI-status altijd in de basis.

En doet hij als veelzijdige bestuurder veel meer dan alleen besturen van het Goede Doel om kinderen van vier tot en met twaalf jaar plezier te laten beleven aan sport. Met of zonder beperking en met of zonder lidmaatschap van een bond of club. Kinderen die zich kunnen optrekken aan het verhaal van de naamgever van het evenement waarop ze actief zijn. Sporters als bron van inspiratie. De veelzijdigheid van Blokland kwam deze week nog maar eens naar voren toen hij een grote wens van Pam van der Pol vervulde.

De winnares van de Joost Luiten Classic 2018 bij de meisjes wilde dolgraag eens op de baan spelen waarop Joost Luiten tot tweemaal toe de Dutch Open had gewonnen. Je hebt bestuursleden en bestuursleden, dus inspireerde Pim Blokland de golfster door haar mee te nemen naar Spijk om achttien holes te spelen op de baan waarop Joost Luiten tweemaal de Dutch Open won.