Deelnemersveld 2020 al half vol

Het deelnemersveld van de vijfde editie van de Stefan de Vrij Cup is al half ingevuld. Op de lijst van toernooileider Ruud Kooijmans staan achttien clubs met hun onder 11 jaar jeugd voor het levende eerbetoon aan de speler van Inter Milaan op zaterdag 13 juni 2020 bij Spirit in Ouderkerk aan den IJssel.

Op de lijst met aanmeldingen staan de vaste deelnemers als het Dordtse Wieldrecht, FC Vlotbrug uit Hellevoetsluis, Bergambacht, SV Gio, het Schiedamse KethelSpaland en het Capelse SVS. Voormalige winnaars ODIN’59 uit Heemskerk en In 2020 gaan op het complex van de eerste club van De Vrij, tweedeklasser Spirit, keren voormalig winnaar ODIN’59 uit Heemskerk(2018) en het Rotterdamse Future Talent (2019) terug voor het toernooi dat op de vier velden aan de Sportlaan in Ouderkerk maximaal 36 teams aan de start brengt. Op de lijst met deelnemers staan op dit moment twee debutanten: VCS en FC Koedijk.

Voetbal Club Sparta besloot zich na de Kevin Strootman Cup ook direct aan te melden voor de Stefan de Vrij Cup. De andere debutant in het deelnemersveld van 2020 FC Koedijk is geen hele vreemde. Willem van Gastel won in met ODIN’59 al eens de Cup met de grote oren en besloot na zijn overstapt naar FC Koedijk als trainer van de -11 de club uit de buurt van Alkmaar direct aan te melden.