Deelnemersveld Stefan de Vrij Cup 2020 bekend

De Stefan de Vrij Cup is wederom het eerste van de in totaal vijf voetbaltoernooi van Rotterdamse Sporticonen waar voor 2020 het bordje uitverkocht op de poort kan worden gespijkerd.
 
Bij toernooileider Ruud Kooijmans staat het maximale aantal van 36 teams aan het levende eerbetoon aan de ex-speler van Spirit en Feyenoord op de deelnemerslijst van de vijfde editie. De vijfde editie van de Stefan de Vrij Cup wordt op zaterdag 13 juni volgend jaar gespeeld bij de eerste club van de verdediger van Inter Milaan, Spirit in zijn geboortedorp Ouderkerk aan den IJssel.
 
Op de lijst met 36 clubs staan de oud/winnaars PVCV (2017) uit Vleuten, ODIN’59 (2018) uit Heemskerk en voetbalschool Future Talent (2019) uit Rotterdam. Maar ook veel vaste waarden als het Hellevoetse FC Vlotbrug, ambachtse IFC, ’s-Gravendeel, Bergschenhoekse BVCB, Brielle, Vlaardingse Victoria’04, Dordtse Wieldrecht, Bergambacht, Rotterdamse VOC en natuurlijk thuisclub Spirit.
 
Maar 13 juni klomen ook opvallend veel debutant naar Ouderkerk aan den IJssel als SV Koedijk uit de regio Alkmaar, Haastrecht, Hekelingen, Poortugaal, Amsterdamse AFC IJburg, GJS uit Gorkum, CVC Reeuwijk, Zwijndrechtse VVGZ, Rotterdamse LMO, Ridderkerkse RVVH, Zwaluwen 1911 uit Utrech, Goudse Jodan Boys en het Haagse VCS.
 
Er wordt bij de Stefan de Vrij Cup op het sportpark aan de Sportlaan gespeeld in vier poules van negen clubs op vier velden. Het toernooi begint traditioneel met de Vlaggenparade en eindigt met de medailleceremonie voor alle teams. Tussendoor is er voor alle teams de Bidfood lunchbox.
De lijst met deelnemende teams bestaat uit:
 
AFC IJburg
Bergambacht
Besiktas
Brielle
BVCB
CVC Reeuwijk
DSO
FC Vlotbrug
Future Talent
GJS
Haastrecht
Hekelingen
IFC
Jodan Boys
LMO
Meeuwenplaat
Odin’59
Players of Tomorrow
Poortugaal
PVCV
RVVH
‘s-Gravendeel
Spirit
SV Gio
SV Koedijk
SVS
TOGB
VCS
Victoria’04
VOC
VVGZ
Wieldrecht
Wildcard Poolse deelnemer
XerxesDZB
Zestienhoven
Zwaluwen 1911 Utrecht
Zwaluwen Vlaardingen