Definitieve programma vierde Deborah Gravenstijn Classic

Het programma van de vierde Deborah Gravenstijn Classic op zaterdag 1 februari in sporthal De Wilgenring in Rotterdam is bekend en staat hieronder. Vragen over het grootste meisjes judo-evenement van ons land kan alleen via het mailadres van Joyce Dijkshoorn evenementen@rotterdamsesporticonen.nl

Geboortejaar 2013/2014/2015

08:30 aanmeldbalie geopend

09:30 Start vlaggenparade

11:10 Medailleceremonie

11:30 einde programma

 

Geboortejaar 2010/2011/2012

11:00 aanmeldbalie geopend

12:00 Start vlaggenparade

14:00 Medailleceremonie

14:30 einde programma

 

Geboortejaar 2011/2010/2009

14:30 aanmeldbalie geopend

15:30 Start vlaggenparade

17:30 Medailleceremonie

18:00 einde programma

 

Coaches
Coaches mogen beneden in de hal mee met hun pupillen. Echter mogen zij niet op de mat zitten, maar plaatsnemen op de kleine tribunes of banken die we daar plaatsen Winnen en verliezen horen bij sport, maar Rotterdamse Sporticonen staat vooral voor beleven, stimuleren en genieten. Het toernooi moet daarom voor iedereen leuk zijn. Niet door het winnen, maar zeker ook door het meemaken. Actief coachen is daardoor niet toegestaan. Begeleiden en ondersteunen zeker wel.

Graag ontvangen wij uiterlijk woensdagmiddag 29 januari 12.00 uur de naam van de coach die mee de zaal in gaat. Voor hem/haar ligt bij de aanmeldbalie een coachkaart op naam klaar. Per vijf meisjes mag er een coach mee de zaal in. Indien een coach ontbreekt, mag deze worden vervangen door een ouder. Maar ook daar dient vooraf een naam voor te worden opgegeven via evenementen@rotterdamsesporticonen.nl Voor ouders, familie en supporters is er voldoende ruimte op de tribune.

Vlaggenparade

Voor elke club die mee doet hebben wij een bordje voor tijdens de vlaggenparade. Wanneer de coach zijn coachkaart heeft opgehaald, mag hij/zij direct ook het bordje van zijn/haar club ophalen. Deze zijn te vinden in dezelfde hal als de aanmeldbalie. Voor de vlaggenparade verzamelen wij de kinderen in de gang van de kleedkamers. Familie kan plaatsnemen op de tribune. In de bijlage een document met de clubs, graag het nummer wat daarvoor staat onthouden en doorgeven bij ophalen. Dit correspondeert met het bordje van uw club.

Foto’s

Alle foto’s van het evenement worden direct op www.facebook.com/deborahgravenstijnclassic en www.facebook.com/rotterdamsesporticonen geplaatst. Al deze foto mogen vrij worden gebruikt. Om die reden mag er door ouders alleen vanaf de tribune worden gefotografeerd om alle ruimte voor de kinderen beschikbaar te houden.

Terugblik

De terugblik van de  vierde Deborah Gravenstijn Classic is maandag 3 februari te zien op www.rur.nl en op de beide facebookpagina’s zoals bij het onderwerp foto’s vermeld.