Schotse judoka’s klaar voor vierde DGC

Kinderen beleven sport vaak anders dan hun ouders of trainers. Daarom gaat Rotterdamse Sporticonen ook altijd uit van het kind. Om die reden zal de stichting ook altijd proberen om deelnemers met een glimlach te laten vertrekken. Met of zonder zege, maar altijd met een medaille. Dat gegeven maakt dat elk kind zich ongeacht niveau een winnaar mag voelen.
 
En hoe langer de voorpret duurt, des te groter is de beleving van een kind. Het slaapt na de Giovanni van Bronckhorst Cup thuis met de beker op de bank. Of krijgt van haar ouders een speciaal shirt om de deelname aan de vierde editie Deborah Gravenstijn Classic extra te onderstrepen. Voor zeven Schotse meisjes is het grootste, gratis en meest roze judo-evenement van ons land komend weekeinde hun eerste buitenlandse reis.
 
Nederland, judo, roze en plezier staat nu al voorop. De Deborah Gravenstijn Classic is voor de meiden en hun ouders nu al een feestje. En dan zijn ze nog niet eens in Nederland. Nog vijf dagen tot aan de leukste judodag van ons land. Met dank aan Kimaita, SV Hagendoorn, Sportbedrijf Rotterdam, Matsuru, Vrienden van… MTS en Judobond Nederland