Eigen bus na Robin van Galen Cup

Tijdens de eerste Robin van Galen Cup deed hij al dienst en ook voor het vervoeren van de scholen uit het Sociaal Pact van Rotterdamse Sporticonen naar de trainingen bij FC IJsselmonde en Leonidas en terug. Maar nu is de touringcar van Mickey’s Car Service ook officieel de bus van Rotterdamse Sporticonen.

Door een samenwerking van de stichting Vrienden van…gaat Rotterdamse Sporticonen de bus van MCS daar waar mogelijk inzetten om de afstand naar evenementen voor kinderen letterlijk te overbruggen. Uit de gesprekken met de scholen uit het Sociaal Pact, stichting Jarige Job en de Vrienden van.. is gebleken dat de afstand naar een gratis evenement soms een logistiek of financieel probleem is voor kinderen en hun ouders.

Daarop besloten de Vrienden van…, een club van vijftien vrienden onder wie Arthur Bouw (r) met het hart op de goede plaats en Rotterdamse Sporticonen gezamenlijk een oplossing te bedenken. Met MCS, het bedrijf van Mimoun Maimouni (m) werd een overeenkomst gesloten, waardoor MCS niet alleen de officiele vervoerder is van Feyenoord basketbal, maar ook van Rotterdamse Sporticonen.

De bus kreeg daarom een nieuw jasje. Verzoegd door Rotterdamse Sporticonen-partner Blauwesteeg (ontwerp) en IVA Groep (bestickering). Ook op deze manier werden de kwaliteiten gebundeld.