Multipost verlengt samenwerking

Multipost zet de samenwerking met Rotterdamse Sporticonen voort. Het in 1985 opgerichte Dordtse bedrijf van Theo Singerling bood aanvankelijk bedrijven, organisaties  en instellingen oplossingen op het vlak van post en mailactiviteiten. Naast het leveren van post verwerkende en printapparatuur specialiseerde Multipost zich ook in direct mail. Door het agentschap van Datacard werd het Dordtse bedrijf sinds 1996 ook een grote speler op het gebeid van de plastic (credit)cards.

Dat is ook de link met Rotterdamse Sporticonen. Multipost verzorgde vijftien jaar de toegangskaarten voor de Bep van Klaveren Memorial. De plastic kaarten werden een collectorsitem en worden voor verzamelaars tot op de dag van vandaag aangeboden op Marktplaats en E-bay. Omdat het levende eerbetoon aan de Rotterdamse Olympisch kampioen boksen van 1928 echter een jeugdevenement is geworden, zijn er zaken veranderd.

Daarom overlegde Rotterdamse Sporticonen met Elly ter Haar en Aat van Gessel over een andere invulling van de samenwerking. Multipost draagt de doelstellingen van Rotterdamse Sporticonen een warm hart toe en gaat onderzoeken in welke mate hun producten in de toekomst voor de stichting met ANBI-status kunnen worden ingezet.

De kaarten voor de Bep van Klaveren Memorial krijgen daardoor een nog grotere emotionele waarde. Reden waarom ze ook bij Museum Rotterdam liggen als ‘sieraad’ naast de foto en handschoen van de grootste bokser die ons land ooit bezat.