FC Almere in 2021 naar Stefan de Vrij Cup

Rotterdamse Sporticonen krijgt op de Stefan de Vrij Cup op 12 juni 2021 wederom bezoek uit Almere. Niet van vaste gast AS’80, maar van stadgenoot FC Almere. De -10 jeugd van de club werd voor het levende eerbetoon aan de international van Oranje en Inter Milan aangemeld door jeugdcoördinator Remco van der Wiel.
 
De Stefan de Vrij Cup is in 2021 voor de eerste maal voor -10 jeugd en niet -11. Door de leeftijd een jaar omlaag te brengen heeft Rotterdamse Sporticconen in haar agenda nu vijf voetbaltoernooien van -7 jaar (Jan Boskamp Cup) tot en met -11 jaar (Kevin Strootman Cup). De stichting met ANBI-status gaat er een beetje van uit dat al die evenementen volgend jaar door kunnen gaan.
 
De Coen Moulijn Memorial Cup voor -9 jeugd is de eerste in de serie van vijf op zaterdag 5 juni. En de hoop en ook verwachting is dat Corona dan geen spelbreker meer kan zijn voor de evenementen van Rotterdamse Sporticonen. Alle vijf voetbaltoernooien op de lijst met negentien evenementen met de naam van grote Rotterdamse sporticonen zijn overigens gratis toegankelijk.