Jolanda Paardekam Classic naar 1 november

De Jolanda Paardekam Classic wordt in de kalender een week vervroegd. Het levende eerbetoon aan de Paralympsich kampioene tafeltennis van Barcelona 1992 gaat van zondag 8 naar zondag 1 november. De locatie van het de leukste, gratis tafeltennisdag voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar met een beperking blijft de WION-hal in Rotterdam.
 
Door de Corona-crises is ook de internationale tafeltenniskalender flink door elkaar geschud. De Dutch Open Paratafeltennis is daardoor op zondag 8 november terecht gekomen. Precies dezelfde datum als de vierde editie van de Jolanda Paardekam Classic. Omdat Rotterdamse Sporticonen niet de intentie heeft om een ander evenement te beconcurreren, is besloten om het eigen tafeltennisfeest een week te vervroegen.
 
Daardoor wordt onder meer het icoon Jolanda Paardekam in staat gesteld om, indien gewenst, bij beide evenementen in haar favoriete sport aanwezig te zijn. De Jolanda Paardekam Classic in de WION-hal in de Rotterdamse wijk Ommoord is voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar met een geestelijke, lichamelijk, visuele of auditieve beperking.
 
Gratis aanmelden kan via www.jolandapaardekamclassic.nl