Ook jongens E HBR naar Fatima Moreira de Melo Cup

Ook de E-jongens van Hockeyclub Berkel en Rodenrijs zijn op zondag 6 september zijn vertegenwoordigd op de vierde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup. Sylvia van der Veen schreef haar team in voor het levende eerbetoon aan de voormalige speelster van HC Rotterdam die in 2000, 2004 en 2008 Olympisch goud zilver en brons won.
 
Die erelijst gekoppeld aan 243 interland bezorgde de bij de jeugd van Tempo’34 begonnen Moreira de Melo in 2016 de status van Rotterdams sporticoon. In 2017 was de eerste editie van het evenement met haar naam dat in vier jaar tijd uitgroeide tot de leukste en grootste hockeydag van ons land.
 
Naast de jongens E-jeugd van HBR staan er inmiddels 25 jongens en meisjesteams (6×6) op de startlijst van het toernooi in het hockeystadion aan de Hazelaarweg. Maar naast deze 25 staan er op de lijst ook twee wijkteams van Thuis op Straat en twaalf schoolteams op de lijst met deelnemers, waardoor de vierde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup zeker over de veertig teams heen gaat.
 
Een nieuw record dat past een evenement met de naam van een van de meest succesvolle hockeysters van ons land.