Joost Luiten Classic krijgt steun van NGF, Seve en Foundation

Rotterdamse Sporticonen heeft overleg gehad met de Joost Luiten Foundation, de Nederlandse Golffederatie en golfcentrum Seve over de vierde editie van de Joost Luiten Classic. Het levende eerbetoon van de stichting met ANBI-status aan de beste golfer van ons land en negenvoudig golfer van het jaar wordt op zaterdag 25 september wederom op de par 3-baan van golfcentrum Seve aan de Kleiweg in Rotterdam gehouden.

De Joost Luiten Classic is een golfdag voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar en vooral bedoeld om kinderen in contact te brengen met de sport of te motiveren te blijven golfen. Daarvoor zetten de partners van Rotterdamse Sporticonen: NGF (jeroen Stevens), Seve (Maroc Kerstens) en de Joost Luiten Foundation (Aad van Os en Melanie Jane Lancaster) gezamenlijk de schouders onder het evenement waar plezier de basis van deelname is.

Kinderen die nog nooit kennis hebben gemaakt met de golfsport krijgen op de Joost Luiten Classic een clinic van de professionals van Seve. De kinderen die reeds baanpermissie hebben of lid zijn van een golfclub kunnen zich meten op de prachtige par 3 baan. De Joost Luiten Foundation stimuleert op zijn buurt de doorstroming van tal