Maassilo blijft trouwe partner

Rotterdamse Sporticonen heeft de samenwerking met de Maassilo en Creative Factory verlengd. De voormalige graansilo aan de Maashaven op Rotterdam Zuid fungeert al sinds de start als basis voor van de stichting met ANBI-status. De werkplek voor studenten en stagiaires van Rotterdamse Sporticonen is gevestigd op de zesde etage van de Creative Factory.

En de 26-ste Bep van Klaveren Memorial wordt op zaterdag 14 september wederom in de Maassilo gehouden. Eigenaar Richard van Beusekom geeft ook dit jaar weer alle medewerking om van het evenement een succes te maken. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de Olympisch kampioen boksen van Amsterdam 1928 is dit jaar overigens voor het eerste een juniorenevenement. Daartoe werd na een kwart eeuw besloten, omdat het boksevenement voor senioren niet langer in het profiel van hert Goede Doel paste. Rotterdamse Sporticonen organiseert immers als haar achttien gratis evenementen voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar.

Daarom is de Bep van Klaveren Memorial nu ook alleen voor jeugd. Het evenement in de Maasssilo is vanaf 19.30 uur gratis bij te wonen en wordt voorafgegaan door verschillende clinics, waaronder een voor kinderen met een beperking van Mytylschool De Brug door Antoine Schutte.