Margrietschool naar ABNAMRO WTT

Tien leerlingen van de Prinses Margriet hebben een extra kerstcadeau ontvangen. Zij mogen als deelnemer aan de derde Raemon Sluiter Open op woensdagmiddag 12 februari 2020 naar de Kidsday op het ABNAMRO World Tennis Tournament in Ahoy.

Tijdens de Kerstlunch van Rotterdamse Sporticonen in Van der Valk hotel Ridderkerk was een delegatie van ABNAMRO aanwezig. Sponsormanager Marco Mout was geraakt door het enthousiasme van de stichting en zegde de tien kinderen van Karin Mout van de school uit het Sociaal Pact de kaarten toe voor het grootste indoortennis evenement van Europa toe.

ABNAMRO was aanwezig op de lunch van Rotterdamse Sporticonen om te onderzoeken of de bank aansluiting kan vinden bij negentien gratis evenementen van de stichting. De instelling richt zich met haar sponsoring vooral op voetbal, tennis en hockey. Maar de bank heeft ook een eigen Foundation voor sociale projecten. Scholen vormen daarin een groot onderdeel, waardoor de bank graag iets voor de kinderen van de Prinses Margrietschool wilde doen.

Overigens gaan ook de patentien van het Sophia kinderziekenhuis tijdens Kidsday van het ABNAMRO World Tennis Tournament naar Ahoy. Het Rotterdamse Sporticoon Raemon Sluiter stond daar in 2003 in de finale van het indoortoernooi, maar verloor van de Rus Max Mirnyi.