Max Magazine eert Coen Moulijn

Het voordeel van een jaarlijks eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen is dat een icoon uit de Maasstad niet wordt vergeten. Dus ook Coen Moulijn niet door zender Omroep Max. Voor het magazine van de omroep, Max Magazine, interviewde Louis Bovee voor een artikel Adrie Moulijn, de weduwe van de Feyenoorder van de Eeuw.
 
4 januari 2021 is het precies tien jaar dat de kleine linksbuiten van de Kuip-club overleed en een Rotterdamse staatsbegrafenis kreeg. Bovee blikt met Adrie Moulijn terug op de periode van tien jaar zonder haar echtgenoot. Vanaf 2011 organiseert Rotterdamse Sporticonen al een levend eerbetoon. De Coen Moulijn Memorial Cup groeide in tien jaar tijd uit tot het grootste -9 jaar toernooi van ons land. De eerste editie werd gewonnen door de jeugd van Papendrecht, terwijl de tiende editie in 2020 die door Corona moest worden geschrapt zou voor het eerst meer dan honderd teams op de lijst met deelnemers hebben.
 
De tiende editie van het -9 toernooi staat nu voor 5 juni 2021 op de kalender. Het levende eerbetoon aan Coen Moulijn wordt geopend door Adrie Moulijn met een vlaggenparade. Ook de medailles worden door de weduwe van de linksbuiten die bijna 500 wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord speelde.