Meer dan 20 aanmeldingen Nelli Cooman Mile

Het aantal aanmeldingen voor de Nelli Cooman Mile is de twintig kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar reeds gepasseerd. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de voormalige wereldkampioene op de 60 meter sprint indoor staat voor zondag 14 juni op de kalender.
 
De atletiekbaan van PAC is wederom de locatie van de leukste en gratis atletiekdag van ons land. Kinderen met of zonder lidmaatschap van een atletiekclub krijgen de kans om kennis te maken met zes verschillende disciplines. Die zijn zo aangepast dat ook kinderen met een alle beperkingen aan alle onderdelen van de Nelli Cooman Mile mee kunnen doen.
 
Dat betekent dat geestelijk, lichamelijk, visueel of sociaal beperkt. De lijst met deelnemers geeft ook precies de diversiteit aan van de deelnemers. Pepijn Stratman van Mytylschool De Brug en winnaar van de Nelli Cooman wisselbeker 2019 schreef zich als eerste in via de website. Op de lijst met deelnemers staan ook leden van thuisclub PAC en zelfs vijf broers en zussen.
 
De familie Denscher levert broer en zus Jasmijn en Daniel, terwijl de familie Chouaibi zelfs met zoon Benyamin en de tweeling Maysa en Adam naar het complex aan de rand van het Kralingse Bos in Rotterdam komt. Tenslotte heeft de afdeling Noord van Thuis op Straat ook al tien kinderen aangemeld voor de Nelli Cooman Mile.