Meer debutanten in Stefan de Vrij Cup

De vijfde edtie van de Stefan de Vrij Cup op 13 juni 2020 is bijna volgeboekt. Op de vier velden van het complex van diens eerste club, Spirit in Ouderkerk aan den IJssel, kan Rotterdamse Sporticonen maximaal 36 onder 11 teams laten deelnemen aan het levende eerbetoon aan de speler van Inter Milaan.
 
Door de aanmelding van ’s-Gravendeel, Haastrecht, Zestienhoven, Meeuwenplaat, IFC, De Jodan Boys en Zwaluwen 1911 Utrecht is het aantal deelnemers de dertig genaderd. Haastrecht, het Goudse De Jodan Boys en het Utrechtse Zwaluwen 1911 gaan net als SV Koedijk, RVVH en Hardinxveld debuteren aan de Sportlaan in Ouderkerk aan den IJssel.
 
De kans dat Stefan de Vrij daar op zaterdag 13 juni volgend jaar overigens bij is, is in tegenstelling tot de voorgaande vier edities bijna nihil. De ex-speler van Feyenoord en Lazio Roma gaat zich met het Nederlandse elftal voor 99 procent zeker plaatsen voor het EK van 2020. En dat evenement begint op vrijdag 12 juni.
 
De bij Spirit begonnen en daar door Feyenoord weggeplukte verdediger speelt momenteel weliswaar weinig in Oranje, maar is wel een vaste keus van bondscoach Ronald Koeman voor de selectie van het Nederlands elftal. Future Talent is op zaterdag 13 juni de titelverdediger en aanmelden kan gratis via de website www.stefandevrijcup.nl