MOC’17 ook naar vijfde Stefan de Vrij Cup

MOC’17 komt op zaterdag 5 juni 2021 met twee -9 elftallen niet alleen voor de Coen Moulijn Memorial Cup naar Rotterdam. De club uit Bergen op Zoom, spelend in het merk van partner Klupp Sportswear, reist een week later namelijk ook met de -10-jeugd af naar de Stefan de Vrij Cup.
 
Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de bij Feyenoord geleide beste verdediger van de Serie A is volgend jaar voor de eerste keer voor -10 jeugd. De eerste vier edities waren voor -11 jaar. Maar omdat de Kevin Strootman Cup ook voor die leeftijdscategorie is, werd besloten om de Stefan de Vrij Cup per 2021 terug te brengen naar -10 jaar.
 
Zo heeft Rotterdamse Sporticonen in 2021 voor verenigingen vijf gratis toernooien in de aanbieidng van -7 tot en met -11 jaar. Van de Jan Boskamp Cup bij HOV/DJSCR tot en met de Kevin Strootman Cup bij de amateurs van Sparta. Aanmelden voor alle evenementen van de stichting met ANBI-status kan via de website www.rotterdamsesporticonen.nl/evenementen of per pagina van het evenement www.stefandevrijcup.com