Ook beurs 100% Auto Live geschrapt

Niet alleen de Robert Doornbos Grand Prix gaat niet door, maar de beurs 100% Auto Live op zaterdag 24 en zondag 25 oktober is van de agenda geschrapt. De organisatie, 402 Automotive, kon na overleg met Ahoy Rotterdam vanwege de nieuwe Corona maatregelen feitelijk niet anders.
 
Ronald van der Broek (foto links) en Patrick Pollemans van de beursorganisator uit Hoeven hebben net als Rotterdamse Sporticonen tot het laatste moment gewacht om te beslissen. Maar op basis van de nieuwe opleving van de Corona-pandemie bleef er niets anders over dan de populaire autobeurs in Ahoy een jaar over te slaan.
 
Rotterdamse Sporticonen kreeg in samenwerking met 402 Automotive en Porsche Nederland de gelegenheid om op 100% Auto Live de Robert Doornbos Grand Prix te organiseren voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. De trapautorace is een groot succes, ook al omdat de opzet van het evenement kinderen uit het Social Pact de kans bood om de beurs bij te wonen.
 
De zondag van de Robert Doornbos GP was gereserveerd voor de Sophia Grand Prix, waardoor patiënten van het Kinderziekenhuis in Rotterdam in samenwerking met de stichtingen Dag met een Lach en Vrienden van… de kans kregen om in een speciale (sport)auto naar het evenement te worden gereden en weer terug naar het kinderziekenhuis.
 
De Robert Doornbos Grand Prix is het negende evenement van Rotterdamse Sporticonen dat dit jaar door Corona geen doorgang kan vinden. In theorie zijn zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 voor Robert doornbos Grand Prix in de kalender van 2021 gereserveerd.