Quinton BHV-partner Rotterdamse Sporticonen

Veiligheid voor alles. Daarom heeft Quiton zich aangesloten als BHV-partner van Rotterdamse Sporticonen. Met het oog op de komende acht evenementen van Rotterdamse Sporticonen in de maanden vanaf september tot het einde van 2020 wil de stichting ANBI-status de deelnemers en hun ouders, trainer, leider en bestuursleden ervan kunnen overtuigen dat er alles aan doen om alle verzorgmaatregelen te hebben genomen die denkbaar zijn.
 
Het bedrijf van senior adviseur Bart de Bruin is gespecialiseerd in risicoanalyses, crisesmanagement, veiligheidsadvies en EHBO-training. Met het oog op de vierde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup is het bovendien handig dat De Bruin ex-speler is van het Amsterdamse Hurley en voormalig scheidsrechter op het hoogste niveau in ons land.
 
De Bruin zal de protocollen en het ontruimingsplan van HC Rotterdam bestuderen en dat combineren met het draaiboek van het levende eerbetoon aan Fatima Moreira de Melo die De Bruin als arbiter een handig spitsje noemt. Met de steun en kennis van het landelijk opererende Quinton hopen HC Rotterdam en Rotterdamse Sporticonen zo veel mogelijk veiligheid en zekerheid te kunnen garanderen van de 46 E-teams (6×6) die nu op de lijst met deelnemers staan.