Robert Eenhoorn Classic naar 27 juni 2021

Rotterdamse Sporticonen heeft besloten om de vierde editie van de Robert Eenhoorn Classic in 2020 niet meer in te halen. Net als voor de tiende Coen Moulijn Memorial en vijfde Stefan de Vrij Cup blijkt het lastig om binnen het seizoen 2020-2021 bij partnerclub Neptunus ruimte te vinden om het levende eerbetoon nog plaats te laten vinden.

De Robert Eenhoorn Classic was in juni van dit jaar een van de vier evenementen die door Rotterdamse Sporticonen op last van de overheid moest schrappen in verband met het Corona-virus. Binnen de stichting leefde toen nog de hoop dat de vier toernooien later in 2020 konden worden ingehaald.

Maar naar mate de overheid besloot om de maatregelen te verlengen, werd de mogelijkheden om de vier evenementen in de kalender in te halen kleiner. In overleg met het bestuur van partnerclub Neptunus is vervolgens besloten om het toernooi met de naam van de eerste Rotterdammer in de Major League niet in te halen.

De nieuwe datum voor de vierde editie van de Robert Eenhoorn Classic voor beeball-teams staat in de kalender van 2021 op zondag 27 juni. Gratis aanmelden kan via de website van het evenement: www.roberteenhoornclassic.nl