Extra overleg voor Jan Boskamp Cup

Rotterdamse Sporticonen heeft een extra overleg gehad met mensen van HOV/DJSCR over de vierde editie van de Jan Boskamp Cup. De stem van de stichting met ANBI-status, speaker Nobert van Oosterhout, besprak samen met Rob Groenendijk en Cynthia Hogendoorn vooral zaken die voetballen door het Corona-virus soms anders maakt.

Er werd op het sportpark aan de rand van het Kralingse bos gesproken over looproutes, extra toiletten in de kleedkamers die mogen worden gebruikt, looprichting in de kantine en de afstand op de terrassen. Op deze manier hopen HOV/DJSCR en Rotterdamse Sporticonen de dag met kleine hindernissen toch voor alle teams en natuurlijk icoon Jan Boskamp zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

In verband met de ruimte voor het terras en de mensen, mogen bezoekers niet op het complex parkeren, maar alleen buiten het sportpark. Verder dienen clubs en ouders de aanwijzingen van speaker Norbert van Oosterhout op te volgen. Het programma van de vierde editie van de Jan Boskamp Cup, die in 2019 door Katwijk werd gewonnen, luidt om 9.30 uur aanmelden.

Clubs die in tenue naar het terrein komen beginnen om 10.00 uur aan de vlaggenparade en om 10.30 uur aan de poulefase. De groepsfase wordt om 15.30 uur afgesloten, waarna de beste acht clubs door gaan. De groepsfase wordt om 15.30 uur afgesloten, waarna de beste acht clubs door gaan. Om 17.00 uur is de winnaar van de vierde Jan Boskamp Cup bekend.