SandCBar tracteert Katwijk -7

Je zult als Rotterdamse Sporticonen toch maar een sponsor hebben die iets met Katwijk heeft. De Rotterdammer met af en toe zand tussen zijn tenen, zag dat de -7 van de oranje club uit het vissersdorp zarterdag de Jan Boskamp Cup bij HOV/DJSCR in Rotterdam had gewonnen.

Hij reageerde direct met de mededeling dat de winnaars op vertoon van hun gouden medaille bij strandtent SandCbar een ijsje mochten halen. Dat bericht werd in het Katwijkse direct opgepikt. Een dag na de 3-2 zege in de finale op het Papendrechtse Drechstreek stond de jongste jeugd van Katwijk op het strand bij de bar.

Niet alleen met de gouden medaille, maar zelfs in compleet wedstrijdtenue. Het winnende team trakteerde zichzelf op een lekker ijsje in de wetenschap dat ze zich een jaar lang eigenaar van een van de grootste bekers in de prijzenkast van Katwijk mogen noemen. De -7 van de club komt in september 2020 de Jan Boskamp Cup weer verdedigen.

De definitieve datum van het levende eerbetoon wordt binnenkort in samenspraak met HOV/DJSCR en de KNVB bekend gemaakt. Aanmelden kan alvast via de website www.janboskampcup.nl op de site staat ook het filmpje van het grootste -7 toernooi van ons land.