Schrederhof schoon verklaard

Of het kwam door het roze superpak van Matsuru, het optreden van Maan of alle steun vanuit de judowereld en ouders en kinderen die kaarten stuurden. Het kwam zeker door de artsen en zusters van het Prinses Maxima Centrum. Julia Schrederhof heeft vlak na haar zeasde verjaardag het grootste cadeau gekregen met de mededeling dat ze ‘schoon’ is.

Dat betekent dat de jongste deelnemer aan de tweede Deborah Gravenstijn Classic van 2018 (vier jaar) en deelneemster aan de derde editie na een positief verlopen klierenonderzoek geen bestralingen of operaties meer heeft te ondergaan. Dat betekent dat de judoka van JV IJsselmeer verder kan werken aan haar herstel.

Schrederhof stond al voor haar operatie op de deelnemerslijst voor de vierde Deborah Gravenstijn Classic op zaterdag 1 februari. Zij is een van de meer dan 200 meisjes tussen de vier en twaalf jaar die zich reeds hebben aangemeld voor het grootste, leukste en meeste roze meisjes judo-evenement van ons land.

De locatie van de vierde Deborah Gravenstijn Classic wordt binnenkort bekend gemaakt. Maar dat zal een accommodatie worden waar meer dan 500 meisjes terecht kunnen. Dit in tegenstelling tot de WION-hal, waar het evenement van Rotterdamse Spprticonen via 200, 270 en 500 meisjes in de eerste drie edities was uitgegroeid.