Sophia-kinderen naar Anastasia door ABNAMRO Foundation

Soms hoef je zelf niet eens zo veel te doen om kinderen een fantastische dag te bezorgen. Tijdens de Kerstlunch van Rotterdamse Sporticonen in Van der Valk Ridderkerk in december van het vorig jaar maakten mensen van de ABNAMRO Foundation kennis met Annelies Blom van het Sophia Kinderziekenhuis.
 
En als mensen met een groot hart voor kinderen met elkaar aan een tafel zitten, ontstaan er mooie dingen. ABNAMRO had gisteren 1300 kansarme kinderen uit het hele land per bus naar Scheveningen laten komen voor een speciale voorstelling van de musical Anastasia in het AFAS Theater. Bij die 1300 zaten ook vijf kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis. Samen met ouders en Annelies Blom werd de woensdag zo een feestdag. Mede mogelijke gemaakt door ABNAMRO Foundation en Stage Entertainment.
 
De ABNAMRO Foundation heeft feitelijk een gelijke missie als Rotterdamse Sporticonen, maar zij gebruiken vooral kunst en cultuur om de wereld en beleving van kansarme kinderen te vergroten door ze zaken aan te reiken die ze van huis uit niet gewend zijn of kunnen veroorloven. Dus ook een bezoek aan het theater.
 
En de cast van Anastasia riep de kinderen uit tot het meest enthousiasme publiek dat ze ooit in de zaal hadden gehad en wilde daarom met ze op de foto.