Spirit eerste club voor -9 meisjespoule CMMC

Je hebt zaterdag net met 15-0 verloren van Lekkerkerk en toch ga je met een grote glimlach met elkaar op de foto. De -9 meisjes van Spirit zijn net begonnen met voetballen en speelden in Lekkerkerk bovendien tegen allemaal maar jongens.
 
Maar de trainer, ook de trainer van het eerste van Spirit, was heel tevreden, omdat zijn gele meiden goed hun best hadden gedaan en ondanks het verlies ook plezier hadden gemaakt. Niks geen spelvormen, systemen, doordekken of een kerstboom, een ruit of punt naar voren of achteren. Niet ingewikkeld doen. Lekker voetballen en plezier maken.
 
Dat is ook de reden dat Richard van Cappellen de meisjes van Spirit aanmeldde voor de speciale meisjespoule voor de tiende Coen Moulijn Memorial Cup op 6 juni 2020 op het complex van de amateurs van Feyenoord. Want het is niet erg om met 15-0 te verliezen, maar het is wel leuk om op een toernooi eens tegen alleen maar meisjes te mogen spelen.
 
Hogeschool-studente Anthara Bik is tijdens haar stage bij Rotterdamse Sporticonen vooral bezig met de twee speciale poules op het tiende levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de Feyenoorder van de Eeuw. Dat is acht meisjesteams en acht schoolteams die in een eigen poule op eigen sterkte in 2020 op sportpark Varkenoord aan het grootste -9 toernooi van ons land gaan deelnemen.
 
Een dag waarop voetballen en plezier maken samen gaan. Andere clubs die hun coimplete -9 meisjesteams voor deze poule in willen schrijven kunnen dat gratis doen via de website www.coenmoulijnmemorialcup.nl