Rotterdamse Sporticonen breidt samenwerking met Albeda uit

Rotterdamse Sporticonen gaat ook in 2020 samenwerken met Albeda Leisure, maar daar bovenop komt een samenwerking met Albeda Sport en Recreatie. De stichting met ANBI-status van Goed Doel hoopt daarmee nog meer kinderen op verschillende manieren plezier te laten beleven aan sport.
 
In de beleving van Rotterdamse Sporticonen draait het bedrijven van sport voor kinderen veel meer om plezier dan opleiden en winnen. Daarom vergroot Albeda Leisure op een aantal evenementen van Rotterdamse Sporticonen vooral het plezier buiten het speelveld. Daar het verzorgen van een gezamenlijk warming-up, maar ook simpel door activiteiten voor deelnemers en hun broertjes en zusjes, die niets met de sport te maken hebben.
 
Maar wel de beleving van de dag vergroten. Bijvoorbeeld door met studenten van Jeffrey Vogel (rechts) 500 gratis roze suikerspinnen te draaien voor de deelnemers aan de Deborah Gravenstijn Classic. In het gesprek met Joyce Dijkshoorn van Rotterdamse Sporticonen werd de kalender van 2020 doorgenomen en de mogelijkheden besproken om ook de Albeda-studenten sport en recreatie van Michael Gerritsen (links) een rol op evenementen te geven.
 
Alles bedoeld om de beleving van kinderen van vier tot en met twaalf jaar in 2020 nog verder te vergroten. Ook als ze beperkt of kansarm zijn.