Tempo’34-meisjes naar Fatima Moreira de Melo Cup

Ook de meisjes E6 van Tempo’34 gaan deelnemen aan de vierde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen staat voor zondag 6 september op de kalender van de stichting met ANBI-status.

Het grootste hockeytoernooi voor meisjes en jongens E-jeugd wordt gespeeld bij de voormalige club van Fatima Moreira de Melo, HC Rotterdam. De 243-voudig international, die Olympisch goud, zilver en brons in de prijzenkast heeft staan, speelde in haar loopbaan eerder ook voor Tempo’34, Victoria en HGC. De meisjes E6 van haar eerste club, het Rotterdamse Tempo’34, werden aangemeld door coach Dennis Raue.

De derde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup werd in 2019 gewonnen door de jongens van HC Rotterdam en de meisjes van RHV Leonidas. Zij verdedigen op zondag 6 september aan de Hazelaarweg de Cup met de grote oren. Opvallend aan de vierde editie ook negen school- en wijkteams zullen deelnemen.

De schoolteams krijgen op dit moment clinics in de aanloop naar het toernooi bij RHV Leonidas, HC Rotterdam en HC Feijenoord. Gratis aanmelden via www.fatimamoreirademelocup.nl