Ook FC IJsselmonde in Jan Boskamp Cup

Ook FC IJsselmonde gaat met twee -7 teams deelnemen aan de vierde editie van de Jan Boskamp Cup bij HOV/DJSCR. Het levende eerbetoon aan de voormalige middenvelder van Feyenoorder staat voor zaterdag 5 september op de kalender van Rotterdamse Sporticonen.

Boskamp is inmiddels een halve Belg, maar werd geboren in de Rotterdamse wijk Oude Noorden en begon met voetballen bij HOV. Daarom wordt het evenement met zijn naam voor vier tegen vier onder zeven jaar teams op het complex van zijn eerste club aan de rand van het Kralingse Bos gehouden.

De Cup met de grote oren werd daar in 2019 gewonnen door de -7 van Katwijk. De twee jaren daarvoor ging de beker naar Rotterdamse VOC. De Rotterdamse club ontbreekt opvallend genoeg op de lijst met deelnemers, die inmiddels boven de twintig teams is uitgekomen.

Alle evenementen van Rotterdamse Sporticonen zijn gratis en beginnen altijd met een vlaggenparade en eindigen met een medailleceremonie voor alle deelnemers. FC IJsselmonde werd aangemeld door hoofd opleidingen Michael Muijen. Gratis aanmelden voor de Jan Boskamp Cup kan via www.janboskampcup.nl