Tennisbond KNLTB partner Raemon Sluiter Open

De tennisbond sluit zich aan bij Rotterdamse Sporticonen. KNLTB wordt partner van de Raemon Sluiter Open met de intentie om kinderen samen met de stichting enthousiast te maken voor de sport van de voormalige nummer 43 van de ATP ranglijst en mogelijk zelfs lid te worden van een tennisclub in de omgeving van hun school of woonhuis.
 
Alexander Nonnekes van de KNLTB (links) sprak gisteren op het complex van Lake 7 aan de rand van Rotterdam met Flip van Betuw. De eerste trainer van Raemon Sluiter en lid van het Expert-panel is vanaf de eerste editie van de Raemon Sluiter Open betrokken bij het evenement voor kinderen van vier tot en twaalf jaar.
 
Bekeken werd hoe de dag voor kinderen door de samenwerking verder kan worden opgewaardeerd. Of nog leuker kan worden door aanwezigheid van de mascotte van bond naast de Rotterdamse BB Bear. Nonnekes wil met de tennisbond zich vooral aansluiten bij Rotterdamse Sporticonen om de drempel voor alle kinderen te verlagen om te kunnen tennissen. Met name het onlangs gesloten pact met Sportspullenbank Rotterdam sprak de KNLTB aan.
 
Ook zij willen elk kind kansrijk maken. Gratis aanmelden voor de vierde editie van de Raemon Sluiter Open op zondag 13 december bijk L:ake 7 kan via www.raemonsluiteropen.nl