SVS eerste aanmelder Coen Moulijn Memorial Cup 2021

SVS heeft zich als eerste club aangemeld voor de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup op zaterdag 5 juni 2021. De -9 jeugd van de Capelse club werd aangemeld door Erik Groenendaal, die SVS voor alle evenementen van Rotterdamse Sporticonen inschrijft. Zo ook afgelopen zaterdag de -7 voor de Jan Boskamp Cup.
 
Het levende eerbetoon aan de Feyenoorder van de Eeuw kon in juni van dit jaar geen doorgang vinden door de Corona epidemie. Het bestuur van Rotterdamse Sporticonen besloot vervolgens om het evenement door te schuiven, omdat er in september geen complex beschikbaar was waar 110 teams deel konden nemen. Het was dit jaar voor het eerst dat er zich meer dan honderd teams zich hadden aangemeld. Het oude record stond op 96 teams in 2019.
 
De Coen Moulijn Memorial Cup is een van de vijf toernooien op de kalender van Rotterdamse Sporticonen en zit in de agenda altijd een week voor het toernooi om de Stefan de Vrij Cup voor -11 jeugd. Clubs mogen voor Coen Moulijn Memorial Cup meerdere -9 teams aanmelden. Voor de Stefan de Vrij Cup is dat een -11 team per vereniging.