Tweeling Bergmans op Deborah Gravenstijn Classic

De Deborah Gravenstijn Classic krijgt een steeds groter familiekarakter. Steeds meer gezinnen met meer dan een meisje dat lid is van een judoclub komen zaterdag 6 februari 2021 naar sporthal de Wilgenring in Rotterdam voor de meest roze, leukste en gratis judodag van ons land.
 
De vijfde Deborah Gravenstijn Classic groeide in vier jaar tijd uit tot het grootste meisjes judo-evenement van ons land met 750 deelnemers in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar, verdeeld over drie sessies van 250 meisjes. Op de deelnemerslijst staan zussen, tweelingen en komen er zelfs gezinnen met drie meisjes naar Rotterdam voor het levende eerbetoon aan de winnares van Olympisch zilver en brons.
 
De laatste twee namen op de lijst zijn die van Saar en Elin Bergmans. De zevenjarige tweeling is lid van judoclub Kimaita van Peter van der Sluis. De twee leden van de partnerclub van de Deborah Gravenstijn Classic waren ook op de vierde editie al actief. Een van de tweeling Bergmans won toen zelfs het beroemde roze judopak van Matsuru. Dat is het merk waarin Deborah Gravenstijn haar hele sportieve carrière in op de mat verscheen.
 
Gratis aanmelden via www.deborahgravenstijnclassic.nl