MOC’17 naar tiende Coen Moulijn Memorial Cup

MOC’17 komt naar de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup. De vereniging uit Bergen op Zoom werd voor het levende eerbetoon aan de Feyenoorder van de Eeuw aangemeld door Martin van Eck.
 
De tiende editie van het grootste onder negen jaar toernooi van ons land met meer dan honderd teams zou aanvankelijk in juni van dit jaar worden gehouden, maar werd door het Corona-virus geschrapt. Het bestuur van Rotterdamse Sporticonen moest na de Dirk Kuyt Cup in maart van dit jaar vervolgens ook de Stefan de Vrij Cup, Nelli Cooman Mile, Robert Eenhoorn Classic en Joost Luiten Classic noodgedwongen van de kalender halen.
 
En de kans bestaat dat er dit jaar vanuit oogpunt van veiligheid en gezondheid nog meer evenementen geschrapt moeten worden. Zaterdag 5 juni 2021 lijkt echter ver genoeg in de tijd om te vermoeden dat de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup wel zal worden gespeeld. De Rotterdamse voetbalschool Future Talent is dan de verdediger van de Cup met de grote oren.
 
Toernooileider Ruud Kooijmans is op dit moment bezig om alle clubs van 2020 en nieuwe aanmeldingen van -9 teams van clubs voor 2021 te verwerken. Gratis aanmelden voor het toernooi op sportpark Olympia in Rotterdam kan via www.coenmoulijnmemorialcup.nl