Vijfde Deborah Gravenstijn Classic weer internationaal

De vijfde editie van de Deborah Gravenstijn Classic in 2021 krijgt wederom een international trintje. Vanaf het tweede levende eerbetoon aan de winnares van Olympisch zilver (Beijing 2006) en brons (Athene 2004) komen er al meisjes in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar naar Rotterdam voor de gratis, leukste en meest roze judodag van ons land.

Tot op heden kwamen de buitenlandse judoka’s op de Deborah Gravenstijn Classic uit Engeland, Frankrijk, Schotland en Belgie. Uit dat laatste land komen ook de zusjes Freya en Sara Meulepas. Respectievelijk acht en elf jaar oud en lid van lid van RJC Montagnard Charleroi. Deze judoclub uit het Franstalig gedeelte van het land levert al twee jaar judoka’s als deelnemer aan het grootste meisjesevenement van ons land en misschien nog wel ver daar buiten.

De Deborah Gravenstijn Classic is een randori-toernooi, gekoppeld aan een clinic van de naamgever van het op een na grootste evenement van Rotterdamse Sporticonen na de Coen Moulijn Memorial Cup. Aan de dag in sporthal De Wilgenring in Rotterdam kunnen op zaterdag 6 februari maximaal 750 meisjes, verdeeld over de dag in drie leeftijdscategorieën, deelnemen. Aanmelden kan gratis via www.deborahgravenstijnclassic.nl