VOC in 2021 naar Stefan de Vrij Cup

VOC keert in 2021 terug op de Stefan de Vrij Cup. De vijfde editie van het levende eerbetoon aan de verdediger van Inter Milan en het Nederlands elftal staat op de kalender van Rotterdamse Sporticonen voor volgend jaar op zaterdag 12 juni gepland.
 
De Stefan de Vrij Cup was een van de tien evenementen die door de stichting met ANBI-status die dit jaar door het Covid-virus geen doorgang kon vinden. Daardoor blijft de Cup met de grote oren een jaar langer in de prijzenkast van de winnaar van 2019, het Rotterdamse Future Talent, staan.
 
VOC is al jaren een vaste deelnemer aan de voetbaltoernooien van Rotterdamse Sporticonen. De Rotterdamse vereniging, buurman van HC Rotterdam en NeptunusSchiebroek staat bekend als de club met de bloedhond in het logo.
 
Het in 1895 opgerichte VOC won overigens de eerste twee edities van de Jan Boskamp Cup. Dat -7 toernooi ging in september nog wel door. Net als de Kevin Strootman Cup een week later toen de overheid groen licht gaf voor de start van het amateurvoetbal. VOC besloot echter vanuit oogpunt van veiligheid om met hun jeugd niet deel te nemen.
 
Harald Habers heeft de -10 van VOC echter wel aangemeld voor de Stefan de Vrij Cup in 2021. Dat kan voor alle clubs gratis via www.stefandevrijcup.com