Working Dayz doneert per leraar of docent

Met zijn bedrijf KOOT was Marco van Kooten al partner van de Bep van Klaveren Memorial. Toen dat evenement onderdeel werd van Rotterdamse Sporticonen verhuisde hij net als de andere loyale partners van het levende eerbetoon aan de Olympisch kampioen van Amsterdam 1928 mee naar de stichting. KOOT verkocht hij in 2019 en inmiddels is hij midden in de Corona-crises Working Dayz gestart.
Met het in Papendrecht gevestigde Working Dayz levert Van Kooten personeel in het onderwijs. Zowel in het primair als voortgezet onderwijs. In de wereld van detachering in verschillende branches is de Papendrechter gepokt en gemazeld. Hij is met vier man aan de slag gegaan en ook in deze nieuwe branche komt het vast goed. Zeker gezien de personeelsnood die er in onderwijsland is.
Voor Woking Dayz was het bijna logisch dat ze partner werden van Rotterdamse Sporticonen. Zeker gezien de inzet voor kansarme kinderen op de basisscholen in het Social Pact in Rotterdam. Samen met de Giovanni van Bronckhorst Foundation, die zich op naschool onderwijs richt, wil Rotterdamse Sporticonen kinderen van vier tot en met twaalf jaar kansrijk maken.
Working Dayz heeft daarom bedacht dat het nieuwe bedrijf honderd euro doneert aan Rotterdamse Sporticonen voor elke leraar of docent die ze in Rotterdam op een basisschool of school in het voortgezet onderwijs plaatsen. Een extra reden om contact op te nemen met Marco van Kooten marco@workingdayz.nl